Colecția mea de oje [Pic heavy]

by - vineri, august 17, 2012

Dragelor,

V-a plăcut ideea mea de a vă arăta ojele mele și m-am gândit să v-o arăt cât mai repede. Păcat, însă, c-am fost nevoită să folosesc blitzul pentru a scoate nuanța reală a ojelor. Vremea nu mai este așa plăcută, deci lumină naturală cu porția.

În ceea ce privește colecția mea de oje, înainte de a o poza, am aruncat tot ce mi se părea inutil de ținut. De asemenea, nu vă așteptați la cine știe ce oje de firmă, pentru că nu mă dau în lături niciodată de la o ojă ieftină. Am descoperit oje ieftine și bune, de-a lungul timpului, dar și rele. Așa că o să vă spun succint și părerea mea despre ele, pe măsură ce veți vedea pozele. 

*Am încercat să le grupez pe brand (prea mult spus brand, dar n-am găsit alt termen) și nu pe culori.



Ojele de la Kiko își merită toți banii. Le am de la mama care le-a cumpărat la promoție, 2 euro de fiecare, însă am înțeles că se găsesc des astfel de promoții. Au nuanțe faine și rezistă destul de ok. Le am de vreo 3 ani și încă sunt bune.



V-am spus de multe ori că sunt fan Farmasi pentru că au prețuri accesibile și nuanțe plăcute. Cu 2 straturi aplicate, unghiile arată bine și sunt opace. Eu dădeam pe ele 3,5 lei, însă am auzit că sunt și mai scumpe în unele lucruri. Singura problemă pe care am întâlnit-o la ele este nuanța de galben neon, care nu devine opacă nici în 5 straturi de una singură. De asemenea, sunt foarte rezistente.


Dacă sunteți în căutare de oje ieftine, cele de la Golden Rose sunt o bună alegere. Au un preț mic (4 lei) și au nuanțe drăguțe. Cu 2 straturi aplicate, unghia devine opacă. Cred că am avut o singură nuanță de care am fost dezamăgită, în rest sunt ok. În ceea ce privește rezistența, e ok 3 zile, cu basecoat și topcoat, dacă nu spălați prea multe vase.


Am o părere bună despre ojele Flormar, însă mi se părea aiurea că trebuia să merg într-un loc anume pentru a le cumpăra și atunci sfârșeam cumpărând altceva. Rezistă pe unghii vreo 3-4 zile și sunt opace în 2 straturi.


Am fost dezamăgită de Gabrini Multivitamin (prima) pentru că nu era opacă nici în 4 straturi, însă noile oje din colecția Elegant sunt foarte faine, ieftine (2,5 lei) și au nuanțe faine. De asemenea, rezistă foarte ok vreo 4 zile, chiar și mai mult dacă nu spălați vase.


Și ojele de la Trendy by Cosbell sunt foarte ok din perspectiva nuanțelor și a rezistenței. Ultimele 2 din rând fac parte din gama crackle. Nemulțumirea mea față de ele se răsfrânge asupra ambalajului care e slab calitativ. Etichetele sunt prost lipite și se duce foarte repede scrisul. Prețul e 5 lei, cam așa.


De la Essence dețin mai mult lacuri, decât oje. Sunt foarte mulțumită de ele. Sper să aducă și la mine în oraș un stand ca să colecționez și diferite nuanțe de ojă. 


Am o serie de mini oje aduse de mama, care sunt cute și rezistă destul de bine. Numai bune pentru călătorii. Prețul lor e de 70 de cenți fiecare.


De ojele de la Kallos nu sunt atât de mulțumită pentru că sunt o idee cam apoase. Devin opace în 3 straturi. 


Ojele de la Seventeen sunt foarte bune, însă am impresia că se îngroașă cam repede. Cea cu glitter pe care o am rezistă foarte mult, până o ștergi :)). Charmint este o ojă magnetică - îmi place efectul ei, însă se duce repede de pe vârful unghiei, chiar a doua zi. Oja Covergirl îmi place, însă e cam apoasă. Iar despre Glitter Gal am scris aici.


Nu prea recomand gama Matte de la Revlon pentru că finish-ul e cam ciudat, o folosesc foarte rar. Singura mea ojă de la China Glaze mi-a deschis apetitul și pentru altele. Îmi place în primul rând forma pensulei, cu care e mai ușor de lucrat, însă se îngroașă cam repede comparativ cu alte oje mai ieftine. Despre cea de la Benecos am scris aici, iar despre cea cu flakies de la Golden Rose am scris aici (click să vedeți superbitatea).


Oje ieftine care nu-și merită banii. 


Ojele Rapsodi sunt o descoperire interesantă. Sunt o idee cam apoase, dar în 2 straturi devin opace. Cea de la Umbrella e nasoală. Nici în 4 straturi nu devine opacă. E prima și ultima pe care o cumpăr de la Umbrella. Cea de la Miss Sporty mi-a deschis apetitul și pentru altele. Au nuanțe frumoase, însă am impresia că se îngroașă cam repede. Rezistă cam 3zile pe unghii.


Oja de la Rimmel e superbă! O puteți vedea aici. Restul sunt ok.


Cele mai proaste oje ever. Nu mai investesc în ele niciodată. Sar repede de pe unghii.


Lacul de la Rapsodi e fain, cel de la Chissa e ok și cele 3 mititele le am de la Glamour. Nu-mi mai trebuie :))


Cam asta e colecția mea. Voi ce oje ieftine și bune îmi mai puteți recomanda? Ce oje din colecția mea vă plac și care nu vă plac?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

40 comentarii

  1. ar mai trebiu sa-i mai dai o sansa Umbrellei :))...gasesti nuante care acopera foarte bine chiar si intr-un strat...aceea e turcoaz,nu? am avut-o si eu si la fel era...dar am altele,de la aceeasi firma care sunt super bune!
    sa le folosesti cu drag pe toate! :*
    cred ca o sa fac si eu o postare cu ojele mele... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uh , eu sunt moartă după essence . Din păcate am pus mâna până acum doar pe un kajal și pe tip painter.
    Tu ce părere ai de el? Eu îl ador , e super ușor de folosit pentru una ca și mine care nu are răbdare și nici îndemânare =D
    Te pup , îmi place colecția ta și îți doresc să te țină ojele KIKO încă trei ani de acum încolo! :))
    Lavi ,
    www.girls10spirit.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Tanjesc dupa ojele KIKO de nu iti spun. Numar zilele pana ma duc in vacanta in Italia sa imi pot cumpara si eu sa-mi astampar pofta :) Frumoasa colectie !Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  4. Fata dar tu de unde ai atatea kiko :))? Cum sunt? Iti plac?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce colectie frumoasa ai :) Sa stii ca eu sunt multumita de ojele Umbrella :D cu 2 straturi e opaca culoarea.. poate depinde si de magazinul de unde le-ai luat .. unele dintre varzatoroare isi fac linistite manichiura si apoi dilueaza ojele..( ti-ai fii dat seama clar de asta, dar mai luam si tepe..:( ) puupiiici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. am vrut si eu sa incerc o oja neon de la farmasi si tipa de la stand mi-a zis ca astea (3 nuante parca) sunt defapt enhancers. Pe scurt se pun peste o oja normala ca sa o faci neon :)) de-aia nu se face opac :P 

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sunt foarte curioasa, sa incerc Kiko. O sa raman cu aceasta curiozitate o vreme buna! :)))
    Faina colectie, ca si mine, ai toate culorile, nu faci discriminare! :) La mine, pe locul 1 sunt Flormar (aveam magazinul aproape), apoi essence, Rimmel, Maybelline Colorama, etc. Poate am sa fac si eu tag.ul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie KIKO nu-mi mai trebuie: pret prea mare pt calitatea slaba, plus ca se ingroasa repede! Numai culorile-s de ele, dar gasesc nuantele astea la pret mai mic si de o calitate mai buna (Catrice, Essence, Manhattan, P2 etc.). Observ unele repetitii de culori: galben, verde :) Cum se repeta la mine movul/ lila :))

    Ai vazut colectia mea? Eu am prezentat-o in mai multe postari ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. mie imi plac mult ojele de la miss sporty.. ador ideea ca sunt asa mici, pentru ca nu apuc sa folosesc de prea multe ori o oja inainte sa i se expire termenul.. farmasi nu-mi plac cum miros.. uhh!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase toate nuantele :X

    RăspundețiȘtergere
  11. of,am si eu trilion de oje si mereu imi mai trebuie,parca e alta nuanta... Nu e asa si la tine?

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu as vrea sa ne arati si unde le tii :D daca ai un loc special pt ele :)

    RăspundețiȘtergere
  13. O colectie foarte frumoasa:X Nici eu nu imi cumpar oje prea scumpe, deoarece m-am convins ca si cele mai ieftine pot sa fie bune...si in plus ma plictisesc repede de o singura culoare si imi schimb des oja de pe unghii, asa ca nu are rost sa investesc prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumoasa colectie! Vreau si eu oje Kiko ;))

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am putine, putine fata de tine:). Cele de la Kiko sunt bune, are sormea si ma mai dau cu ale ei.

    RăspundețiȘtergere
  16. :D se poate? doar suntem femei!:))

    RăspundețiȘtergere
  17. pe mine m-a enervat atat de tareee :)) daca zici, o sa-i mai dau o sansa :D Ia sa faci si tu o postare :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. imi place si mie, e usor de folosit :)

    Mersi mult, te pup

    RăspundețiȘtergere
  19. merita sa-ti iei cateva. Am vazut la ei pe site ca au si holo!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. multumesc! Wow, la asta nu m-am gandit niciodata! te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. aaaaaaaa, thanks ca m-ai luminat :D 

    RăspundețiȘtergere
  22. daaa, sa stii ca nu fac deloc discriminare :)) sa-l faci, chiar mi-ar placea sa-l citesc si la tine!

    RăspundețiȘtergere
  23. eu le am de 3 ani si sunt ca noi! eu le iubesc :) am vazut si colectia ta, superba!!

    RăspundețiȘtergere
  24. am mai auzit persoane care nu suporta mirosul ojelor Farmasi si nu inteleg de ce. Eu chiar am nas sensibil si n-am nicio problema cu ele :)

    RăspundețiȘtergere
  25. asa e, de fiecare data zic ca din asta nu am acasa:)))

    RăspundețiȘtergere
  26. n-am inca un loc special pt ele. ma bazez pe iubi sa le faca un locsor special :D

    RăspundețiȘtergere
  27. si eu imi schimb des oja de pe unghii. n-are sens sa-mi iau scumpe :D

    RăspundețiȘtergere
  28. Oja portocalie de la Kiko e superba 

    RăspundețiȘtergere
  29. Foarte frumoasă colecție! Eu am o obsesie pentru ojele de la Farmec. Rezistă foarte bine pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  30. multumesc, si eu le ador tot din cauza asta :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Ai gasit KIKO la noi? sau le-ai luat la un moment dat din Italia? Ca nu stiam sa fie,dar ar fi misto daca sunt! :)

    x Joanna @ http://thetreasurechestt.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  32. mi le-a adus mama din Italia :) nu cred ca se gasesc la noi

    RăspundețiȘtergere
  33. foarte bune ojele de la kiko. eu cand am fost in italia le-am gasit la 1 euro/buc si mi-am luat 10:)))) aprox. toate nuantele importante..foarte bune!! le am de 2 ani de zile..nu am niciun repros. si-au meritat banii,clar!!

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM