Cu părul mov

by - joi, august 30, 2012

.. mă visez eu de vreo câteva zile încoace și cu cât găsesc mai multe informații despre părul mov, cu atât pofta e mai mare. E atât de mare încât simt că mi-ar sta foarte fain și că m-ar prinde bine. Desigur, nu am uitat și de bătăile de cap, însă să zicem că sunt destul de obișnuită de aproape un an de când am grijă de un păr roșu mofturos, adică de:


Și nu e ca și cum m-am plictisit de roșu. Nu! Doar că găsesc din ce în ce mai greu vopseaua pe care o folosesc cu loialitate de la-nceputul roșcățirii mele. Așa că mi-a trecut o idee fulgerătoare prin minte: de ce să nu schimb culoarea? Și mov pare opțiunea cea mai faină, că la negru nu cred că mă mai întorc eu prea repede. Dar dacă nu-mi mai găsesc eu nuanța favorită (77/44 Wellaton), atunci am eu șanse să găsesc un mov? Viitorul nu sună bine :))

Am avut eu ceva tendințe magenta, albastru în trecut. De fapt, și-n buletin am părul roz. Dar erau în mare parte șuvițe. Făcute cu Movie Colors, o vopsea semi-permanentă pe care o aplicam cu regularitate o dată la două săptămâni. 


Încă se găsește Movie Colors și mă gândeam să apelez din nou la ea, doar că de data asta n-aș mai vrea să-mi decolorez părul. Aș vrea să-l folosesc peste părul roșu pe care-l am, cu riscul de a deveni o idee mai închis. Nu contează, reflexe mov să aibă. 

Cu toate astea, eu m-am îndrăgostit iremediabil de nuanțele astea:






Și știu că prea multe speranțe n-o să-mi dați și că o să spuneți că trebuie să mă decolorez. Poate o s-o fac odată și-odată și pe asta dacă altă șansă nu am. Dar până atunci, ce idei îmi dați? Unde găsesc vopsele ok pe nuanțele astea la noi?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

63 comentarii

  1. mov am fost eu cu mahogany de la casting creme gloss :D. Si apoi incercasem o nuanta de roscat de la garnier si culmea tot mov a iesit :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca si eu am avut dorinta asta dar nu mi-a prins si la salon mi-a zis ca se va curge foarte repede...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua saptamani mi-a tinut movul in par. eu ma vreau bruneta inapoi. 

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu movie colors m-am facut si eu roz, rosie si mov..in primul an de facultate. eram rebela rau :)) . Apoi am fost bruneta vreo 2 ani si acum m-am decis sa raman pe saten inchis, culoarea mea naturala. Deci nu ma mai vopsesc. .. desi cateodata mi se face dor sa am parul vopsit.. si imi vin tot felul de idei, dar mi  le scot imediat din cap:)). 
    Cred ca ti-ar sta bine cu mov, why not? Sii ... ti-ar sta bine si cu o nuanta de rosu sangeriu...parerea mea:D .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceee tari sunt fotografiile de inspiratie, aah 8-> Cred ca ti-ar sta bine, dar n-am deloc experienta in domeniul acesta. Sper sa iti reuseasca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am fost mov prin liceu ;)) dar ma facusem cu violet de gentiana, nu erau atatea vopsele ca acum :D. Era dragut dar se ducea repede la splari, plus ca am facut varza o gramada de fete de perna si prosoape.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu as putea sa ma fac mov,nu as avea curaj,dar tie precis ti ar sta bine :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultima poza este superba !Asa nuanta <3 <3 Iti urez succes !

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra Iancovici30 august 2012 la 16:14

    sunt niste vopsele de par , mai exact nuantatoare, de la alfaparf , dar din cate stiu eu este nevoie de decolorare daca ai parul inchis la culoare. Eu ma mai vopseam in liceu pe parul natural cu sampoanele acelea la pliculet mov , era o nuanta ca pruna, nu atat de deschise ca in pozele tale de inspiratie, dar mie imi placea. La lumina naturala se vedea mov :D

    RăspundețiȘtergere
  10. allinoneblogbyannemarye30 august 2012 la 17:03

    iti sta super bine...stii,semeni bestial de bine in a doua poza cu fata aceea din mutant x :) sau gresesc???

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce misto se vede movul in pozele astea. Daca stii ca ti-ar sta bine, fa-te, eu cred ca o sa ti se potriveasca cu ochii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu, daca as vrea nuantele astea, cu siguranta m-as duce la un salon.. E mai scump ce-i drept, mult mai scump, dar m-ar putea indruma mai bine. Si poate chiar sa faci rost de vopsea prin intermediul unei cunostinte la un salon, unde sa poti cumpara fara adaos comercial :D Mai mult de atat, n-am habar :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu vreau culoarea de par al lui katy perry din videoclipul "wide awake", dar nu m-as face :))) E foarte misto movul, mai ales cel din a patra poza :X

    RăspundețiȘtergere
  14. daca il speli zi de zi timp de o saptamana cu sampon si apa foarte calda se decoloreaza destul de mult pana ajunge un portocaliu deschis pe care vopseaua va prinde bine. in cora lujerului am vazut acum o saptamana multe nuante de mov (vopsea permanenta).

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca ti-ar sta tare fain vopsita mov. De ce nu te duci la salon sa te faci sa scapi de-o grija? Macar prima data :D 

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa ce am citit postarea asta, o sa raman cu gandul la movul fetei cu impletitura, arata supeeeerb, daca o sa ma vopsesc vreodata asa il fac! Salvez si poza in calculator si tot ce trebuie, m-am indragostit! :))

    RăspundețiȘtergere
  17. nuanta tipei cu parul impletit de dementiala:X m-as face si eu suvite mov:X

    RăspundețiȘtergere
  18. nuanta din ultima poza este geniala :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunshine_sunshine31 august 2012 la 15:42

    Ce chestie! Si eu mi-am propus de aprozimativ o luna, mai exact de cand am vazut poza din imaginea atasata comentariului, am zis ca asta vreau! Deocamdata sa scap de roscat si vad eu ce fac dupa aia. Totusi, tind sa ma duc la salon ca sa fiu sigura ca iese perfect.:D 
    Sper sa reusesti si tu! Succes!:*

    RăspundețiȘtergere
  20. de ce sa te decolorezi?mama mea se vopseste roscata cu regularitate si la un moment dat fiind la cumparaturi a spus sa ii alegem o vopsea osciland intre diferite nuante de roscat eu am observat un mov mai inchis,gen cum e cel din ultima poza,si i'am propus sa isi schimbe culoarea...a fost de acord si i'a prins perfect!fara decolorare sau altceva.si era si o vopsea ieftina loncolor sau londa color parca.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna, te-am descoperit de curand, imi plac postarile tale si de aceea te-am adaugat la lista. M-as bucura daca m-as regasi si eu in lista ta.
    http://joanswallpaper.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  22. Kitty ai o pozica ceva de atunci sa-mi pot face o idee? :*

    RăspundețiȘtergere
  23. eee, de curs stiu ca imediat se duce

    RăspundețiȘtergere
  24. nu-mi mai trebuie ca prea greu am scapat. cu ce te-ai vopsit?

    RăspundețiȘtergere
  25. eu in al doilea an eram rebela :)) Am incercat si eu o data chestia asta cu parul natural si nu mi-a iesit deloc :)) pur si simplu ma simt prea banala. Daca eram roscata natural sigur nu bagam vopsea :D

    RăspundețiȘtergere
  26. daa, am citit despre asta. Distruge tot prin casa :)) daca te mai prinde si ploaia..:))

    RăspundețiȘtergere
  27. nici eu n-as strica atata minunatie de par ca a ta cu mov :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  28. I have no idea! Nu stiu, nu m-am uitat :) 

    RăspundețiȘtergere
  29. crezi? eu la ochi nu m-am gandit :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  30. da, dar cand nici de saloane bune nu prea dispui.. ce sa mai zici? :)) 

    RăspundețiȘtergere
  31. de ce sa nu te faci? o data-n viata! :))

    RăspundețiȘtergere
  32. stiiiu, dar se si deterioreaza din cauza apei fierbinti. te pup si mersi!

    RăspundețiȘtergere
  33. mai vad, ma mai gandesc. Nu prea am saloane smechere pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  34. da, arata superb, superb! pacat ca noi nu dispunem de toate minunile pe piata asa cum dispun americanii

    RăspundețiȘtergere
  35. al meu o prefera pe aia pentru mine :D

    RăspundețiȘtergere
  36. super tare! daca reusesti sa te vopsesti inaintea mea please share! Inspira-ma! :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  37. Si eu am avut o obsesie cu parul mov doar ca eu mi-am vazut visul cu ochii in capul alcuiva :)) . Am convins un baiat sa se faca mov cu violet de gentiana pe par decolorat , initial culoarea era frumoasa ( cred ca arata mai bine pe par decolorat -> par roz spre violet cu ceva mai permanent si dupa violetul de gentiana ) . De ce ? Pentru ca a fugit culoarea ca arsa dupa prima spalare :)) .

    RăspundețiȘtergere
  38. ei, asa am patit si eu cu rosul prima data :)) apoi se instaleaza mai bine pigmentul in par si dureaza mai mult culoarea :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu ti-am raspuns pana acum ca am incercat sa-mi fac rost de niste poze mai vechi din liceu sa-ti arat. Din pacate, n-am mai gasit decat de pe vremea cand eram roscata :(
    In orice caz, cu casting creme gloss reusisem si era un movuliu inchis. Arata super, dar e mult prea pretentioasa culoarea

    RăspundețiȘtergere
  40. B.A.D style Adriana Barar13 septembrie 2012 la 01:09

    Eu am avut violet in par, dar era mai mult spre visiniu si arata f bine:D Eu zic sa dai peste rosu ca va iesi frumos:D

    RăspundețiȘtergere
  41. Heii ,ai putea face o postare cu toate nuantele care au fost prin parul tau ( suvite , culori tot, tot ) ? Chiar as vrea sa vad o astfel de postare a evolutiei parului tau.

    RăspundețiȘtergere
  42. hey. am gasitt la palette violet permanent.. dar nu e cine stie ce calitate.. se scurge vopsea la fielcare spalare. costa 9,99 lei si nuanta se numeste crazy violet cred

    RăspundețiȘtergere
  43. e o idee mai veche de-a mea, parul mov. si o pun in practica in curand. azi am umblat pe la toate magazinele cu produse de par profesionale cautand o vopsea de par mov-turbat. nu am gasit nimic, maine caut in dm, sa vad poate dintre brand-urile non-profesionale imi gasesc o nuanta de mov. (mi-ar place nuanta 5/65 de la Londa) si acum, am dat peste blog-ul acesta :) coincidenta? :)

    RăspundețiȘtergere
  44. hei, sper ca a iesit movul frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Eu as vrea sa ma vopsesc noanta asta de mov ---> http://1.bp.blogspot.com/-ciD7VtFT_Qs/UD9JIKh0jlI/AAAAAAAAB5A/y97QMVaPqIg/s1600/tumblr_m7kphv2ktc1r4xmhyo1_500.jpg E superba noanta de mov .... si sper ca o sa gasesc un salon sa ma pot vopsi o ador :o3

    RăspundețiȘtergere
  46. Cristea Iulia-Madalina13 august 2013 la 14:40

    5/65 de la londa nu iese exact cum ai vrea tu,e un mov cu reflexe de rosu,si nu prea e cine stie ce(am 3 zile de can m-am vopsit cu el)in schimb la londa mai gasesti ink p noanta de mov...incearca cu ea

    RăspundețiȘtergere
  47. hey:) am descoperit de curand blogul tau cautand informatii despre vopsea mov. pana la urma te-ai vopsit?

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna as vrea si eu sa ma fac mov ala dar nu stiu daca o sami easa findca sunt bruneta ce zici zimi si mie vopseaua aia d la c e

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna am so eu o intrebate?

    RăspundețiȘtergere
  50. auzi si mie de ceva vreme mi sa pus pata ca trebuie sa ma vopsesc intr.o culoare mai nebunatica si am dat peste blogul tau si ma gandeam ca poate poti sa imi spui cate ceva despre vopseaua aia de par movie colors :*

    RăspundețiȘtergere
  51. Vopseaua movie colors nu contine amoniac deci dureaza vreo 2 saptamani. Eu oaplicam pe suvite blonde si arata super super. Culorile sunt intense. Cel mai important e ca nu iti ataca parul

    RăspundețiȘtergere
  52. Mama mea avea paru negru s-a decolorat ia iesit un blond aramiu cu decolorant 12%
    MAma are paru pana la umeri a loat 8 cutii violet de gitentiana, si un sampon washin go a amestecat cu sampin si violet de gitentiana sia umezit paru si ia iesit un mov neon suuper! DAr dupa o saptamaana sa facut la loc negru! TE pup

    RăspundețiȘtergere
  53. Gasesti vopsea semipermanenta nuanta mov roz albastru etc pe situl www.
    gotica.ro

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna..o intrebare as avea..mie mi s-a pus pata de 2 zile sa ma vopsesc mov si la varfuri alb platina sau gri..iar eu is roscata..trebuie sa ma decolorez inainte sa aplic vopseaua mov..sau dupa, sa ma decolorez direct la varfuri?

    RăspundețiȘtergere
  55. Eu urmeaza sa ma decolorez. Ma gandeam sa-mi fac varfurile cu violet de gentiana, dar nu e foarte intensa pe par, mi-a demonstrat o prietena. Dar mi-a venit o idee ca nuanta ar fi mai intensa daca amestec o cantitate oarecum mare de violet de gentiana cu vopseaua mea, adica Violet-Roscat de la Glow.
    Credeti ca ar iesi un mov mai intens si evident asa?

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu imi doresc culoarea din poza c parul fundita.... sunt putin dezamagita ca am incercat multe produse si pe culoarea mea...si anume visina putreda nu prinde nimic semipermanent...as incerca o vopsea...londa professional poate...dar am inteles ca tot spre rosu bate si urasc roscatul , sau maroniul!

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM