Amintiri din clasa întâi + Giveaway

by - miercuri, octombrie 03, 2012

Mania mea de a-mi schimba mereu aspectul părului mi se trage oarecum din copilărie. Aveam un păr frumos și des pe care mama mi-l prindea în două codițe dimineața. Bucuria mea a durat numai o săptămână, pentru că în următoarea mama era la lucru, iar sarcina pregătirii mele pentru plecarea la școală îi revenise tatălui meu. 

Îmi aduc clar aminte cum se chinuia tata să-mi perieze părul și să mi-l prindă în două codițe. Încercase el să-mi prindă părul însă nu reușea nicicum, iar eu mă plângeam la el că nu știa să mă aranjeze ca mama și îl criticam că mă trage prea tare de cap. Eh, bărbații. Ziua aceea a fost ultima cu două codițe pentru că imediat ce am ajuns acasă tata m-a convins să-mi tund părul promițându-mi că atunci când voi crește mare îmi va lăsa libertatea să îmi port părul cum vreau. 

Și mă gândesc eu acum, oare dacă aveam un Tangle Teezer, mă mai tundea tata? :))


Despre peria Tangle Teezer vuiește tot internetul cum că ar fi o adevărată minune pentru podoaba capilară, așa că m-am bucurat enorm când l-am primit. Ca și primă impresie, mi-a plăcut mult design-ul ei, culoarea, precum și ușurința cu care descurcă părul.

Prima dată am încercat-o pe părul uscat și recunosc că rămăsesem puțin dezamăgită. Nu făcea nimic în plus față de alte perii de păr. Ba chiar îmi cam zgâria scalpul puțin. Mi-am zis să aștept să o testez și pe părul umed. Și bine am făcut!


Pentru mine, Tangle Teezer e o minune doar pentru părul umed. Înainte foloseam un pieptene cu dinții rari pentru descurcarea părului și tot era un chin pentru mine. Însă acum este o adevărată plăcere să o folosesc. Îmi descurcă părul ușor și rapid, fără să-mi mai rup fire de păr. În plus, o pot folosi și pentru taparea părului.


Perii sunt sunt de două mărimi diferite și sunt dispuși uniform. În plus, peria are o formă perfectă și e ușor de mânuit. Se curăță rapid de firele de păr și se spală ușor. Mie îmi place s-o port și cu mine în geantă.


Pe scurt, recomand Tangle Teezer pentru persoanele care se confruntă cu părul încurcat. O recomand mai ales pentru părul umed, pentru părul uscat fiind o perie destul de normală. Prețul ei este de 70 de ron.

Dacă vă doriți și voi o perie Tangle Teezer din colecția Salon Elite în nuanța Purple Posh, citiți regulile de mai jos și completați formularul pentru a vă înscrie în concurs:

  1. Să dați like paginii Tangle Teezer România
  2. Să mă urmăriți prin GFC
  3. Să dați share acestei postări pe facebook. Asigurați-vă că share-ul este public.
  4. Să completați formularul de mai jos.

Giveaway-ul se va încheia pe 12 octombrie ora 22:00, iar câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org.

Succes!

Update!!! Câștigătoarea este Crisstina! Ți-am trimis un mesaj pe facebook, dacă nu răspunzi în 48 de ore mă văd nevoită să aleg o altă câștigătoare.

Cea mai funny amintire din clasa întâi scrisă de voi a fost asta:

Imi vine in minte o intamplare, si putin haioasa, si putin tragica, tot legata de par :) Ne jucam impreuna cu "Doamna invatatoare" un fel de Baba-Oarba, si in loc sa ne legam la ochi , ne puneam o caciula care ne acoperea si ochii...caciula era a unui coleg si o dadeam de la unul la altul (ideea invatatoarei)...:) Bineinteles ca colegul nostru avea paduchi si am luat toata clasa, inclusiv invatatoarea :))) Partea tragica a fost ca aveam parul foarte lung si a trebuit sa-l tund ca sa scap de ei ...pe atunci nu existau decat gazul si pieptanul des de os parca imi amintesc,impotriva lor ... macar n-am fost singura :) s-au mai tuns vreo 2 colege care aveau tot la fel, parul mai lung, si s-a tuns chiar si invatatoarea :))

Ramona Daniela Sculschi va primi 2 participări în plus la următorul giveaway pentru această poveste! :D

You May Also Like

11 comentarii

  1. Ce interesant :) eu acum vad prima data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciocoiunicoleta703 octombrie 2012 la 22:28

     multumesc ,superb premiu 

    RăspundețiȘtergere
  3. oare eu sunt singura bloggerita pe care au ratat-o? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna...am participat si eu la giveaway, numai ca prima oara am nu am pus linkul potrivit pt. share :D. Am mai trimis o data cu linkul corect...sper ca nu e nicio problema si ca nu o sa fiu 'descalificata' ;)). Mersi frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona Daniela Sculschi15 octombrie 2012 la 13:21

    Nu te supara, eu am scris povestirea asta, nu Lautarescu Adriana :)) Felicitari castigatoarei!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ramona Daniela Sculschi17 octombrie 2012 la 02:56

    Multumesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. imi cer scuze, vazusem aiurea :) bine ca ai fost pe faza :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramona Daniela Sculschi17 octombrie 2012 la 03:01

     Nu face nimic :) eu iti multumesc :) ma bucur ca ti-a placut :)) pupici :*

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM