Preferatele anului 2016

by - duminică, ianuarie 08, 2017

După o pauză mult prea mare pe blog (una de vreo 3 ani) am decis să revin să mai scriu pe blogulețul ăsta. Mi-a fost dor de scris, mi-a fost dor de voi, de blogosferă în general. S-au schimbat multe, toată lumea migrează spre Youtube și abandonează blogurile, s-au schimbat multe din punct de vedere tehnic și eu trebuie să revin la curent cu totul. Nu știu cât de des voi scrie, dar voi scrie de fiecare dată când voi avea timp. Mă voi axa mai mult pe review-uri pentru că acum am ocazia să testez și să încerc mult mai multe produse și pentru că încă am rămas cu obiceiul de a citi păreri înainte de a cumpăra ceva.

Am testat multe în 2016, dar puține mi-au ajuns cu adevărat la inimă. Sunt curioasă deja ce noutăți îmi va aduce anul 2017. Prima categorie pe listă este cea de make-up.


Făcusem cunoștință cu Inglot de mult, dar am fost atrasă doar de eyeliner-ul gel de la ei. Am făcut o vizită în magazinul lor și câteva swatch-uri mai târziu mi-am ales o paletă de 5 farduri. Nuanțele din paletă sunt de la stânga la dreapta 450, 607, 423, 327, 337. Dacă sunteți curioase de swatch-uri dați un semn și pun o poză pe instagram. 

Dacă tot suntem la Inglot, încă am rămas fanul lor pentru eyeliner-ul gel negru, dar care totuși nu mai pare așa rezistent ca la început. Ori o fi din cauza ochilor mei, ori i-au schimbat ei formula. Totuși, e mult mai bun decât cel de la Sleek sau Maybelline.

Foarte bune sunt fardurile de la Kiko. Am 4 nuanțe de la ei și toate îmi plac, dar nuanța 42 este preferata mea. Sunt pigmentate și ușor de lucrat cu ele.

Am aflat de bronzerul de la Physician`s Formula de la Camelia Zota și am dat o comandă pe Iherb atunci când l-au readus în stoc. E musai să îl aveți, este pigmentat, textura este plăcută și se blenduiește super repede. 

Din ce am încercat anul acesta în materie de pudre de față, cel mai mult mi-a plăcut cea de la Nyx, este mult mai naturală pe ten decât compactele pe care le foloseam înainte. Nu mă mai întorc la ele, însă după ce mi se termină asta vreau să mai încerc și altele. Dacă vreți o pudră liberă bună la preț bun, asta e o alegere bună.

Pentru sprâncene frumoase nu dați greș cu gelul de la Nyx. Sunt și alternative mai scumpe pe care probabil le voi încerca pe viitor, dar nu prea văd sensul. Își face treaba de minune și nu simt nevoia să îl înlocuiesc.

Și toate astea nu ar arăta bine fără o bază de machiaj bună, în cazul meu cea de la Too faced. Machiajul ochilor îmi rezistă mai bine de 16 ore, l-am testat în condiții extreme. O bază de ochi accesibilă este cea de la Avon pe care v-o recomand din suflet. Cel puțin 10 ore mie mi-a rezistat pe ochi. Descoperirea anului pentru mine a fost Mac Fix plus de care nu am fost tentată niciodată, dar începusem să caut soluții pentru a scăpa de aspectul acela pudrat al feței fără ca rezistența să fie afectată. Am încercat și apa termală înainte, dar abia după ce încercați acest spray veți vedea cu adevărat diferența. Îl mai folosesc uneori și înainte de a pune fond de ten pe față și îmi place foarte mult. Vi-l recomand!


Pentru mine îngrijirea părului e un aspect important, așa că această categorie nu putea lipsi. Undeva prin octombrie am descoperit șamponul și balsamul de păr de la Tigi Bed Head din gama Recovery. De când le folosesc, părul meu este mult mai hidratat, îl spăl mai rar decât înainte și miroase foarte plăcut în primele 2 zile. 

Șamponul de la Batiste e aur curat atunci când ești pe fugă. Toate celelalte șampoane uscate pe care le-am încercat înainte nu se compară cu el. Părul arată ca și cum abia te-ai spălat pe cap. Aștept să se termine pentru că m-am săturat de miros, în rest nu am ce să-i reproșez. 

O altă descoperire a anului pentru mine a fost Motor Mouth de la Tigi Bed Head. Oferă volum părului și miroase a mango. Singura chestie care nu mă încântă e că are particule sclipicioase prin el, iar eu l-am comandat neștiind asta. Cu toate astea mereu sunt întrebată dacă mi-am revopsit părul pentru că are o strălucire din aceea de păr proaspăt vopsit. Particulele rămân pe mâini dar se duc repede cu apă și săpun, în rest nu se prind de față sau de haine.


La categoria asta nu vă pot spune prea multe pentru că parfumurile țin de preferințele fiecăruia. Acestea două îmi plac cel mai mult. Îmi găsesc greu parfumuri să îmi placă fiindcă nu le suport pe cele puternice deloc. Când e vorba de parfumuri, le prefer pe cele cu tentă fructată pentru că sunt mai plăcute pentru nasul meu. Dacă aveți ceva recomandări pentru mine nu ezitați să îmi spuneți, chiar aș vrea ceva nou. Am testat toate aromele de la Victoria`s Secret și din toate doar vreo patru îmi plac, dar Love Spell este preferatul meu.

Cam astea ar fi produsele mele preferate din anul ce tocmai a trecut. La celelalte categorii încă nu mi-am găsit preferate, sunt în curs de testare. Voi reveni cu ele atunci când voi posta preferatele lunii, probabil. Cel mai des mă găsiți pe instagram, chiar vă aștept acolo să mai comentăm despre una alta. 


Gânduri bune,
Miuri

PS: Vă salut de la Londra!


You May Also Like

39 comentarii

  1. Bine ai revenit! Nu imi plac canalele de youtube, prefer sa citesc, mi se pare la indemana, asa ca nu renunta la acest coltisor virtual.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am stat departe de Instagram. Teama de dependenta! :P
    Bine ai revenit, Miuri! E bine sa iti asculti dorurile...
    O pudra libera la un pret bun - de la Camelia Zota "citire" - este si cea de la Flormar; imi place mult si ma bucur ca a recomandat-o Camy!
    Ganduri bune si catre tine,
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea! Incearca! mie nu mi-a dat dependenta, dar parca e mai aerisit decat facebook.
      Pacat ca Flormar nu gasesc in Londra :( te pup

      Ștergere
  3. Bine ai revenit in blogosfera ! La cat mai multe articole :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu mi s-au parut nemaipomenite fardurile Kiko, parca sunt prea prafoase. Produsele NYX sunt pe placul meu, in schimb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca e un fel de hit and miss. Eu mereu fac swatch-uri inainte sa cumpar ceva ca sa fiu sigura :) Ce nuante iti plac de la Nyx? eu niciodata n-am fost curioasa de fardurile lor

      Ștergere
  5. Bine ai revenit și sperăm să fii cât mai activă de acum. Batiste este și pe lista mea de preferate :)
    Un an cât mai frumos cu cât mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sper si eu sa fiu cat mai activa :) Un an frumos si tie!!

      Ștergere
  6. Welcome back!❤
    Ma bucur ca ai decis sa scrii.
    Si mi-mi plac mult produsele NYX, am gelul si pudra HD, nu stiu cat de diferita e de a ta. Spray-ul MAC e pe wishlist de cam multa vreme, Inglot la fel..
    Batiste am cateva prin sertare, am vazut ca au scos modele noi, trebuie testate. :)
    Parfumul D&G l-am avut acum cativa ani, am adorat mirosul, pana m-am saturat de el si acum mi se pare prea..cumva.
    Sa ne mai scrii! Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa cum e cea HD. E cea alba, nu? Mie mi-e cam frica de astea albe sa nu ma arate mai palida decat sunt :))
      Ale, e musai sa iti iei Mac Fix+, iti spun! Am vazut si eu modelele noi de la Batiste dar e gama pt styling, deci probabil contin si fixativ ceva, parca nu ma tenteaza.
      te pup, sper sa mai scriu! :*

      Ștergere
  7. Nu am folosit deloc fardurile de la Inglot...sper ca voi reusi.Am citit numai pareri bune despre bronzer, mi-ar placea sa il incerc.Hei,cum e Londra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bronzerul e de vis, trebuie sa il incerci! :) E bine, am deja un an de cand locuiesc aici.

      Ștergere
  8. Toata lumea lauda fardurile Inglot, insa pana caum nu am avut ocazia sa le incerc..:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai un magazin Inglot in oras treci pe la ei sa le testezi. Nu toate sunt wow, dar cateva merita cumparate.

      Ștergere
  9. Hey, welcome back Miuri, chiar mi-a fost dor de tine :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai revenit! Foarte dragute fardurile de la Inglot 😍.
    Ar trebui sa ma reapuc si eu de scris ca am facut si eu o pauza cam lungaaaaa. Dar am inceput munca si timpul e foarte limitat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa si la mine. Timpul e limitat, de asta am spus ca voi scrie doar cand voi avea timp

      Ștergere
  11. Si eu folosesc foarte des sampon uscat dar nu am testat produsul recomandat de tine. Probabil il voi testa zilele viitoare pentru ca al meu s-a terminat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Wohooooo! Welcome back! Asa m-am bucurat cand am vazut ca ai postat dupa atatia ani :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ai revenit si mie imi plac fardurile Kiko!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi doresc ca in noul an sa imi cumpar primul produs two faced, mai exact un blush mi-as dori, si sa-mi iau si cateva produse NYX. Poate reusesc sa-mi duc la bun sfarsit planul pentru ca observ ca multa lume le lauda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu as vrea sa imi cumpar una din paletele alea cu miros de ciocolata :) inca incerc sa ma mai abtin de la a cumpara atatea

      Ștergere
  15. Trebuie sa imi iau si eu MAC fix plus ca am tot auzit lucruri bune despre el. Cat a costat ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Sampoanele uscate de la Batiste au fost o revelatie si pentru mine :D

    Puup!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur ca ai revenit, Miuri :)
    Eu sunt dependenta de Fix+. si este cu siguranta in topul preferatelor de anul trecut.

    Te pup si abia astept urmatoarea postare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pot spune si eu ca e in topul preferatelor mele. Merita toti banii!
      Iti multumesc, deja am in minte urmatoarea postare. te pup

      Ștergere
  18. Imi doresc mult acest bronzer! :D Insa doar pe IHerb l-am vazut...

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM