Review: Lapte demachiant Bourjois

by - miercuri, februarie 02, 2011

Well, hello ladies! :) Da.. știu ce am promis și bănuiam că n-am să mă țin de cuvânt, având în vedere frumoasa perioadă a examenului și, mai ales, a învățatului. Plus că am senzația că pe mine m-a prins astenia de primăvară cu o lună înainte de venirea primăverii.. Deci, nu știu ce o să se întâmple la primăvară :)) Dar eu sper să-mi revin la normal :D
Oricum, azi vin cu un review al unui demachiant pe care îl folosesc de vreo 4 luni cred. L-am cumpărat la promoție din Real (2 la preț de 15 lei) și în mare nu m-a dezamăgit. Este vorba despre laptele demachiant Bourjois cu efect racoritor.

Unele persoane sunt mulțumite, altele nu.. dar asta demonstrează cât de diferite suntem, nu?

Ce spun ei: Lapte Demachiant FRESH CLEANSING pentru față și ochi, având o textură de lapte-gel, mai proaspătă și mai răcoritoare decât a unui lapte demachiant obișnuit, dar la fel de concentrată în agenți de îndepărtare a machiajului. Formula sa este îmbogățită cu celule vegetale de castravete, binecunoscut pentru proprietățile sale de hidratare. 
Textura lapte-gel, la fel de eficientă ca a unui lapte demachiant clasic dar cu efect mult mai proaspăt și mai răcoritor pentru piele.
Ce spun eu: Ei bine, are o textură consistentă și nu necesită extrem de mult produs pentru demachiere. Cu toate astea, mă feresc să-l folosesc pentru zona ochilor prea mult pentru că la un moment dat începe să usture. Rău chiar. Dar să știți că am avut o experiență mai aiurea cu demachiantul pentru ochi de la DM decât ăsta, așa că merge. În ce sens? În sensul că dacă aplici o cantitate ok pe discheta și cureți ochiul din prima e bine, nu te ustură. Însă, dacă insiști începe calvarul. Ce-i drept eu nu mă prea machiez în ultima vreme cu prea multe produse la ochi, deci nu mă deranjează, dar pentru o persoana care folosește mai multe produse s-ar putea să nu-i fie pe plac. Am uitat să menționez că toate astea cred că se "datorează" efectului răcoritor. Mai bine nu era, că pe mine nu mă răcorește :))

În mare, este un demachiant ok, își face treaba, are un preț bun dar nu sunt sigură că o să-l recumpăr imediat ce îl termin. În general nu rămân fidelă unui produs decât dacă mă face să zic wow. De acesta sunt mulțumită, dar voi continua să folosesc și altele până o să vreau să fiu fidelă unui demachiant anume.
Voi l-ați folosit? V-a plăcut?

Vă pup!

You May Also Like

20 comentarii

  1. nu l-am folosit dar produsele bourjois sunt ok din punctul meu de vedere..singurul produs de care sunt indragostita de la ei este gelul de dus..miroase foarte frumos si lasa pielea ca de nou nascut..:*

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi plac la nebunie gelurile de dus :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vreau sa incerc spuma de curatare a tenului de la Bourjois.Am pus ochii pe ea in Carrefour zilele trecute;))

    RăspundețiȘtergere
  4. vezi ca o sa iti atasez pe blog bannerul..sper ca nu ai nimic impotriva..pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu tot la promotie l-am luat 2 la pret de 1, acum cateva luni si nu se mai termina, unu chiar l-am facut cadou, e bun dar nu l-as mai cumpara . Asa pateam si eu dc insistam incepea sa usture .Iar gelul de dus e cel mai bun asa cred si eu:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina si eu simt ca parca nu se mai termina :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai bine te demachiez doar pe fata cu el, nu-l mai folosi pentru ochi ca e foarte incomod sa te usture ochii. Asa am patit eu cu demachiantul de la Herbosophy pe care acum il folosesc numai pentru demachiatul fetei. Pentru ochi mi-am cumparat unul de la Herbagen (cu ulei de masline cica) de la care nu ma ustura ochii absolut deloc, in conditiile in care si eu ii am sensibili. Costa in jur de 10 lei daca il cumperi din hipermarket, este putin parfumat, dar miroase frumos dupa parerea mea.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie personal nu imi place. La inceput de tot ma usturau doar ochii atunci cand il foloseam, insa cu timpul am inceput sa simt senzatii de usturime si la nivelul fetei. Plus ca nu imi place nici cum miroase. Momentan il folosesc ca si crema de pantofi si vad ca lor le prieste, sunt foarte luciosi si curatei :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Dia multumesc de pont! o sa-l caut :) :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @deamyworld am uitat sa mentionez si eu ca mirosul e cam ciudatel, dar in rest n-am treaba :) ei.. cum naiba cureti pantofii?:))

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac mult produsele bourjois, dar la demachiant nu am ajuns inca....dar daca ustura...hm...ma mai gandesc. am aceeasi problema cu garnier. iar demachiantul meu preferat- aslavital- deja a ajuns la un pret cam mare..

    RăspundețiȘtergere
  12. imi plac foarte mult produsele de la ei
    multumim de review

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur ca tie ti-a fost corespunzator acest demachiant,dar pe mine ma ustura tenul de la el... Si m-am straduit chiar sa ajung sa il folosesc pana pe la jumatatea tubului...
    Eu ador in schimb gelurile de dus Bourjois,sunt fantastice!
    Un alt produs Bourjois care m-a dezamagit a fost un scrub pentru fata de portocale...

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiu, Andreea, ca tie nu ti-a placut.. mie imi place. E satisfacator.. tu cred ca esti mai sensibila :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Produse de la Aslavital nu am incercat niciodata... nu stiu ce ma tine pe loc cand ajung in fata lor :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Alina si eu simt ca parca nu se mai termina :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Dia multumesc de pont! o sa-l caut :) :*

    RăspundețiȘtergere
  18. am uitat sa mentionez si eu ca mirosul e cam ciudatel, dar in rest n-am treaba :) ei.. cum naiba cureti pantofii?:))

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM