Review: Lapte demachiant Byphasse

by - sâmbătă, aprilie 16, 2011

Buna dimineata!
Vremea da semne ca incearca din rasputeri sa se indrepte, iar eu astept sa treaca zilele cat mai repede sa ma duc acasa :) Efectiv, numar zilele:) Pentru cele care nu stiu, sunt moldoveanca :)) Asa ca, de sarbatori eu si iubi mergem acasa. Abia astept sa-mi vad familia si prietenii.. yey! Voi aveti planuri de Paste?

In alta ordine de idei, m-am gandit sa vin cu review-ul la acest lapte demachiant, cat inca am clar in minte ce face si ce nu. In urma cu o saptamana l-am abandonat in favoarea demachiantului de la Gerovital Plant. Asta nu inseamna ca l-am abandonat de tot:) In niciun caz :D

Va spuneam in urma cu ceva timp ca mi-am achizitionat atat laptele demachiant, cat si lotiunea tonica. Pentru cele care asteptau un review si pentru lotiunea tonica va rog sa mai asteptati. La momentul acela mi-am dat seama ca inca am o lotiune tonica Eucerin, asa ca i-am pasat-o surorii mele :) O sa mi-o recumpar si o s-o folosesc si o sa revin cu amanunte. Chiar am sa-i cer parerea si sora-mii sa vad daca i-a priit. 
Demachiantul Byphasse se prezinta intr-o sticla de plastic de 500 ml, cu un ambalaj simplu. Chiar imi place ambalajul asta simplu, am senzatia ca e un produs profesional :) Imi place si modalitatea de a scoate produsul, parca e mai igienic asa :)

Ce spun ei?
Laptele demachiant Byphasse, imbogatit cu vitamina E si provitamina B, elimina impuritatile si orice urme de make-up. Datorita formulei sale, lasa pielea curata si catifelata.

Ce spun eu?
Are o consistenta usor lichida, un miros placut (am citit undeva ca mirosul nu-i prea placut, insa mie imi miroase a lamaie) si subtil si este primul demachiant de la care nu ma ustura ochii! :) Da! Ce-i drept, nu curata machiajul ochilor din prima, trebuie sa mai treci o data, insa chiar nu ustura. Ceea ce m-a bucurat maxim! Pentru fetele cu ochii sensibili, acesta e demachiantul potrivit pentru ochii vostri.
In ceea ce priveste machiajul fetei, la fel, trebuie sa treci de doua ori, pentru a curata perfect fata (in conditiile in care eu folosesc fdt Colorstay, pudra, bronzer, blush si toate astea). Intr-adevar, imi lasa pielea curata si catifelata si pana in momentul in care am incetat a il mai folosi, nu mi-a cauzat nicio problema, niciun cos nimic.
In ceea ce priveste ingredientele, ei bine, are toate minunile alea care n-ar trebui teoretic sa le aiba. Adica denumirile alea de se termina in -yl,- ne. Sincer, nu prea ma pricep la astea si nu prea ma intereseaza. 
In concluzie, ca raport calitate-pret este un demachiant foarte bun. Este foarte bun pentru cele cu ochi sensibili, singurul incovenient fiind acela ca ar trebui practic sa va demachiati de doua ori ca sa stearga tot, tot :)
Il gasiti la un pret de 12 lei in Real :)

Voi l-ati incercat? Daca nu l-ati incercat, v-ar tenta? 
Va pup!



You May Also Like

30 comentarii

  1. Si eu sunt moldoveanca! :D
    Nu l-am incercat, dar am mai citit de bine despre el si ma tenteaza. Momentan mi-am luat un lapte demachiant pt ten sensibil de la DM, l-am folosit doar o data, dar pare ok. Sa vedem in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde esti Diana?:) Sa stii ca merita incercat macar o data :) Eu o sa-l recumpar :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am lotiunea de corp de la Byphasse si ii chiar foarte buna :) trebuie sa ii fac si eu un review curand :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept, Stefi :) am vazut ca exista chiar si sampoane dar parca n-am curaj sa-mi cumpar:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am si sunt multumita de el, insa ceea ce nu-mi place este ca dupa demachiere ochii mei sunt foarte rosii:(.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te referi la lbul ochilor, Byutzika? Hmm.. eu n-am patit nimic.. poate esti sensibila la vreun ingredient..

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu tot vreau sa il incerc si tot imi intra altceva in plan. eventually il voi incerca si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu mai am vreo 5 ml din lotiunea tonica :)) deci am iubit'o:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am lotiunea tonica si sigur o sa incerc si demachiantul dupa ce le termin pe cele pe care le am :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe mine ma tenteaza rau de tot!:)) Ar trebui sa mi-l cumpar:P poate dupa sarbatori, ca acum am de stricat banii pe altele:))
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Moldoveanca ? Adica de peste hotare?:D Sau de la noi?;))
    Ma tenteaza tare mult demachiantul :D

    RăspundețiȘtergere
  12. eee.. nu de peste hotare :) de aici:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu l-am incercat, dar din punct de vedere al raportului calitate-pret, suna super.

    Eu momentan ma axez pe produse cosmetice cat mai naturale cand vine vorba de partea de ingrijire :D.
    Insa, curiozitatea e tot la locul ei :)).

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. hey, ce pret prietenos! nu l-am inceercat, dar m-ai convins!

    RăspundețiȘtergere
  15. l-am incercat si eu si chiar mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,
    eu l-am cautat azi in Carrefour ,dar am plecat cu buza umflata. Nu l-am gasit..Stii si in ce alte locuri il pot gasi in afara de Real?

    RăspundețiȘtergere
  17. Laura, aici in Constanta il mai vazusem si la magazinele de confiscate. Nu stiu de unde esti.. insa nu stiu din alta parte de unde sa iei :(
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. Like what you got going on here with your blog!
    when you get a chance come and stop by my blog sometimes and if you like what you see become of my follower!

    http://lifemadness-linhy.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna! Ma tenteaza si pe mine sa-mi cumpar acest demachiant si caut de nebuna o lista cu ingredientele sale sa vad cat sunt de ok. Poti, daca ai timp, sa faci o poza etichetei cu ingredientele? Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Cam tarziu raspund, asa-i?:) Sunt din Bucuresti si din pacate e departe Real de mine. Am cautat-o in Carrefour fara speranta. Eu stiam ca le vazusem, dar doamnele de la raion s-au gandit s ale mai schimbe putin locul si cand m-am dus sa intreb unde a mutat demachiantul au spus "nu avem noi "vifaze" d-asta :))
    2. La fel am patit si cu Yes to Carrots/Tomatoes, mi-am luat din Sephora si dupa o perioada am aflat ca exista un magazin Jysk unde sunt foarte ieftine. Am vazut ca multe fete din Bucuresti primesc de la fete din alte orase prin posta cu ramburs.Eu din pacate n-am cum sa fac asa pt ca n-am blog si nu prezint incredere cred eu. Nici n-am incercat sa-i cer vreuneia asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  21. @girl promit ca o sa pun un later edit cu poza :)

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) Laura daca vrei lasa-mi un mail pe beautybymiuri@yahoo.com cu datele tale. Nici eu nu stiu cand ajung la Real insa atunci cand o sa ajung promit ca iti cumpar si iti trimit :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu le am, mai am si dissolvantul ptr unghii.Chiar aseara ma ganeam sa le fac un review.DIn pacate doar acuma l-am vazut pe al tau, cam tarziu :( Eu snt foarte multumita de acestea, mai ales pret-calitate-cantitate :D

    RăspundețiȘtergere
  24. @Colourful nu stiam ca exista si dizolvant de unghii la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru  demachierea machiajului de pe ochi se foloseste  DEMACHIANTUL PT
    OCHI BYPHASSE,200 ML( culoare albastra,cu extract de musetel) aproximativ 8ron/mag Auchan.
    Acesta din foto este doar pt fata sau/si ochi cand acestia nu sant machiati !!

    RăspundețiȘtergere
  26. Uite ca l-am folosit si pentru ochi si n-am murit :D

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM