1 an de blogging - Să sărbătorim!

by - vineri, noiembrie 18, 2011

Întrerup programul obișnuit de postări pentru a face un anunț foarte important pentru mine. Recunosc că deși e foarte important, abia ieri mi-am dat seama de acest lucru. Shame on me!

Ei bine, dragele mele.. blogul meu a împlinit ieri un anișor! Yeeeey! Să zicem că sunt pe drumul cel bun :) Când am început să scriu pe acest blog, nici nu m-am gândit că voi face anu`. Cred că în acest an am crescut mult, am evoluat și mi-am stabilit principii importante alături de cele pe care deja le aveam. 

Date fiind circumstanțele am încropit repede un giveaway ca să sărbătoresc cumva anul acesta de blogging. Vă mulțumesc celor care mi-au fost alături și mi-au vizitat blogul din când în când. Înseamnă foarte mult pentru mine, deși nu prea sunt omul care s-o spună deschis :)

Premiul pentru acest giveaway este oferit de magazinul de bijuterii online Mazza.ro , iar ceea ce mă încântă foarte mult, și sper că și pe voi, este că persoana care va câștiga își poate alege șingură premiul! În magazinul online se găsesc atât bijuterii cu cristale, cât și bijuterii fantezie, preferatul meu dintre cele fantezie fiind acest colier:


Pentru a sărbători împreună cu mine nu trebuie decât să dați like paginii de facebook Mazza.ro și să completați formularul de mai jos.



Giveaway-ul se va termina pe 30 noiembrie, ora 22:00, iar câștigătoarea va fi anunțată a doua zi!
Sper să participați în număr cât mai mare!

Cu drag,
Tot eu, Miuri

You May Also Like

20 comentarii

  1. La cat mai multi anisori inainte :*

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani blogului! Mie imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "La Multi Ani!' si la cat mai multi followers!
    Iti mukltumesc pentru concurs atat tie cat si sponsorului Mazza.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani si sa-l faci sa creasca cat mai mare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La cat mai multi inainte! great job! :***

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari si la cat mai multi anishori in blogosfera:*

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM