Review: Cel mai bun antiperspirant!

by - luni, mai 07, 2012

Hey,

Am promis că nu vă las baltă așa că am revenit cu un review pentru deodorantul roll-on Mitchum. Prin toamnă v-am povestit de problemele mele cu transpirația și de metoda naturală la care ajunsesem: piatra de alaun (click aici). Ei bine, piatra de alaun s-a dovedit a fi o metodă ajutătoare pentru cel mult 4 ore, apoi nu mai făcea față. 

Așa că, datorită review-urilor bune despre acest roll-on, am decis să-i dau o șansă. Nu pot să spun decât că ceea ce am scris în titlu este adevărat pentru mine! Acest deodorant este salvarea mea. Nu folosesc de fel deodorante roll-on, dar uite că Mitchum m-a convins.


Acest roll-on promite să ofere protecție pentru 48 de h și să nu lase urme albe pe haine. Despre cele 48 h nu știu ce să zic, pentru că a doua zi fac duș deci n-am stat să văd dacă ține 48 h, dar o zi întreagă ține sigur. De-a lungul acestor luni l-am inclus la preferatele lunii, iar unele din voi v-ați plâns că de fapt nu ar fi așa bun. Colegele mele din blogosferă mi-au spus că varianta Shower Fresh pe care o am eu este cea mai bună și că celelalte variante (Powder Fresh și Unscented) nu sunt la fel de bune. De asemenea, se spune că varianta stick a acestor roll-on-uri nu este la fel de eficientă.

M-am confruntat și eu la început cu o problemă: nu rezista! Și i-am dat de capăt până la urmă. Toată șmecheria constă în: după ce aplici deodorantul la subraț, stai cu mâinile în sus până se usucă complet. Dacă nu aștepți până se usucă complet, atunci vei observa că pe parcursul zilei nu va rezista. Despre urmele albe pot spune că mie nu-mi lasă urme albe pe haine, însă rămâne o urmă albă pe piele care se estompează de-a lungul zilei.


În ceea ce privește ingredientele, ei bine, le-am analizat pe fiecare în parte să văd unde-i buba. Al doilea ingredient (Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex Gly) ar putea să vă sperie, însă din cercetările mele am aflat că acesta este dovedit a fi toxic doar dacă este inhalat (sub formă de spray). Bineînțeles, la urma urmei este un aluminiu, însă acest ingredient funcționează prin absorbția transpirației. De asemenea, se spune că acest ingredient este unul din cele mai sigure față de alți componenți din aluminiu folosiți în antiperspirante.
În rest numai de bine despre ingrediente, până la sfârșitul listei unde se găsesc câțiva iritanți (în mare parte parfum), dar bine că sunt la sfârșit și nu la începutul listei (cantitate mică).

Și varianta roll-on Mitchum pentru bărbați este foarte eficientă! Iubitul meu îl folosește și e foarte mulțumit de el. Și pentru el e cel mai bun antiperspirant folosit vreodată.

Am cumpărat acest roll-on din Auchan la prețul de 7 lei. Nu știu dacă era vreo ofertă pentru că în Cora și Selgros se găsește la 15 lei. Foarte des găsiți și oferta de 1+1, așa că nu ezitați să o luați, însă cel mai bine e să verificați întâi la Auchan. Eu am mai trecut recent și tot același preț aveau (7 lei). 100 ml pentru 7 lei este chiar mai mult decât suficient și sunt cei mai bine cheltuiți bani.

Când editam pozele pentru postarea asta, am observat că acest deodorant este produs de Revlon London! Wow, sunt și mai mulțumită! Nimic din ce am folosit de la Revlon (fond de ten, pudră, oje) nu m-a dezamăgit. E clar, Revlon fac produse foarte bune.

Voi folosiți Mitchum? Vă place sau nu vă place? Ce alte antiperspirante bune ați mai folosit? Ce antiperspirante v-au dezamăgit profund? Ca să știm să ne ferim de ele :D

PS: Dacă v-a plăcut postarea, susțineți-mă printr-un like, tweet sau +1 :) Aștept și comentariile voastre! Mulțumesc! 
Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

36 comentarii

  1. Imi doresc si eu mult acest deodoratant, insa n-am fost in viata mea la Auchan. Mi-e pur si simplu peste mana sa ajung la dracu-n praznic :|

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant..o sa ma uit si eu in auchan dupa acest produs

    RăspundețiȘtergere
  3. La capitolul protectie sta foarte bine, insa eu am o problema cu el...Imi arde tricourile la subrat(se decoloreaza/se albesc). Tu nu ai problema aceasta? Deja mi-am distrus vreo 3 tricouri preferate :(

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am folosit si eu un timp a fost ft bun darrrrrrrrr acum numai are acelasi efect :( si iar caut in disperare alt deodorant care sa isi faca treaba ca a venit vara si nu as vrea sa stau cu marea neagra la subrat :(

    RăspundețiȘtergere
  5. larisa_cristina7 mai 2012 la 13:07

    prietena mea cea mai buna foloseste acest roll-on de ani de zile si mereu imi zice ca este cel mai bun...nu prea m-a convins faptul ca este roll-on. dar acum ca sunteti 2 care spuneti ca este bun, o sa ma duc sa mi-l cumpar si eu. Si m-a mai convins faptul ca nici tu nu suportai gandul de roll-on.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-ar placea si mie sa-l folosesc,dar nu am de unde sa-l cumpar...in zona mea nu se gaseste decat penny market,alte hypermarket-uri nu... :((

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar am terminat stickul Dove, iti time for this:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, il gasesti si in Cora...si in Real. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. bogdana petrea7 mai 2012 la 15:04

    cand spunem despre un produs ca este cel mai bun ar trebui sa avem un grad de comparatie (cel putin 5 alte tipuri de produse pe care le am incercat fiecare).Eu zic ca este un produs OK ca si pret/cantitate dar nu este cel mai bun.Ca si cunoscator produsele cele mai bune se vand in State si Canada.Eu am folosit Drysol in Canada si am vazut ca sunt 2 firme la noi care il comercializeaza, importa direct cred.Dar nu costa 7 ron :)))) cel mai ieftin pleaca de la 90 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  10. il gasesti pe raftul cu deodorante

    RăspundețiȘtergere
  11. nu Madalina, eu nu am deloc probleme de acest fel. Dupa cum am spus, astept sa se usuce complet si nici macar nu se transfera pe haine.. imi pare rau pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, te inteleg perfect Malina.. analize ai facut?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu niciodata n-am suportat gandul de a folosi roll-on, dar in ultima instanta l-am incercat si pe asta si bine am facut. Sa-l incerci si tu :)

    RăspundețiȘtergere
  14. imi pare rau, Gina.. daca vrei iti pot lua eu unul si ti-l trimit. Contacteaza-ma pe privat. te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. E cel mai bun produs antiperspirant incercat de mine pana acum. Este parerea mea subiectiva :) In mod clar am mai incercat multe altele pana acum si nu e cazul sa le insir pentru ca am scris de-a lungul timpului pe blog :)


    Nu am afirmat ca acest produs e cel mai bun din toata lumea sau ceva de genul acesta, de aceea este un review subiectiv si nu o tentativa esuata de reclama cum faci tu. Stau in Romania, deci nu pot spune ce minuni de produse se vand in State. Iar daca un produs de 7 lei este eficient pentru mine, nu cred ca e o rusine :)


    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  16. am auzit multe de el si l.am cumparat dar in alta varianta nu shower fresh si nu e extraordinar.dar o sa incerc sa tin mainile sus pana se ususca poate asa mege.si daca gasesc shower fresh il iau clar:X

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am dat aproximativ16 lei din Real,pe mine ma nemultumea ca imi pata hainele ca si cum am transpirat ca eu mai intai ma imbracam si apoi ma dadeam cu el.Azi insa m-am dat si am asteptat sa se usuce,sa stii ca nu mi-a mai patat tricoul asa tare.Oricum astept sa il termin,nu o sa il mai cumpar.Nu se merita.Ma bucur ca tie iti prieste,eu o sa caut in continuare acum oscilez intre un deodorant Vichy,spray Dove sau Fa spray..

    RăspundețiȘtergere
  18. daca te dai cu el cand esti deja imbracata cu functioneaza deloc. Been there done that :))

    RăspundețiȘtergere
  19. da, asta e modul perfect de aplicare.. trebuie sa il folosesti inainte sa te imbraci si sa stai cu mainile in sus vreo 5 minute pana se usuca :)) Mie imi place, dar daca tu descoperi ceva fain sa ne zici si noua :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. bogdana petrea7 mai 2012 la 19:33

    nu fac reclama nimanui dar mi se pare mai mult decat stupid sa stai cu bratele in sus o perioada pentru ca sa aibe efect......

    RăspundețiȘtergere
  21. alexandra_42957 mai 2012 la 19:40

    gata il incerc si eu chiar de maine.. noroc ca am auchanul aproape.. pana acum am incercat doar garnier mineral 48 h si rexona antiperspirant dar asta din urma nu-mi place cum miroase cand transpir si pateaza hainele.. trebuia sa ma dau peste el cu un alt deodorant cu miros placut :| sper ca imi va placea si va functiona pt mine asta, dar oricum la 7 lei merita incercat :D

    RăspundețiȘtergere
  22. na, eu sunt mai stupida de fel :) O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-a placut si mie garnier-ul cand a aparut. Mirosea asa fain! Apoi nu il mai puteam suporta si parca nici nu ma mai ajuta cu nimic. Sper sa-l gasesti la 7 lei, daca nu sigur e 15, dar il prinzi de obicei la 1+1.

    RăspundețiȘtergere
  24. Il am si eu :)
    L-am cumparat pentru ca era o oferta 1+1 gratis ,fara ca sa stiu ca e BUN ,doar pentru ca aveam nevoie atunci.
    Si de cand l-am folosit ,il recumpar de 4 luni.
    Cand am vazut noua ta postare in blogroll ,despre antiperspirant primul gand a fost la Mitchium :))
    Pupici.
    www.oglindaoglinjoara.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Il am si eu pe varianta Powder fresh, dar s-a dovedit a fi bun si acesta, singurul minus fiind faptul ca lasa pudra pe haine. Intr-adevar, trebuie sa se usuce inainte sa sa iti pui hainele pe tine pentru ca altfel se va curata si nu prea rezolvi nimic.
    Cu Cora mi-am luat cea mai mare teapa cand i-am luat iubitului Mitchum barbatesc, Cora = scump in general, iar Auchan are chiar preturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  26. Aibe? Serios? :) Limba romana te-a facut knockout.

    RăspundețiȘtergere
  27. o sa mi-l cumpar si eu cand ajung in auchan..mersi de info

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu mereu am folosit roll on si mereu am stat cu bratele in sus, iubitul rade de mine si zice ca sunt ca o gaina :))))

    RăspundețiȘtergere
  29. Mitchum Shower Fresh rules!
    Verisoara mea si-a luat Powder Fresh, ca nu l-a gasit pe celalalt, si mi-a zis ca nu e tocmai multumita.
    Eu folosesc Shower Fresh de vreun an (cand nu sunt calduri mari, il mai alternez cu alt deodorant spray mai putin puternic.

    RăspundețiȘtergere
  30. interesant,de obicei deodorantele roll-on nu sunt tocmai bune ,dar cred ca o sa-l incerc si eu ,pretul e ok ma asteptam sa coste vreo 40 lei

    RăspundețiȘtergere
  31. RaLDiaconescu8 mai 2012 la 12:04

    nu prea ma incanta pe mine faptul ca e roll on ...dar merita sa incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Calin Andreea Daniela9 mai 2012 la 12:53

    nu l-am incercat inca, dar la ce pret are cu siguranta mi-l voi achizitiona cat de curand...:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Good to know!:D Multumim pt review:*

    RăspundețiȘtergere
  34. nici nu cred ca l-am vazut prin magazine, probabil din cauza ca eu ma uit dupa produsele deja cunoscute

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu am auzit de el pana acum.Eu folosesc clasicele Lady Speed Stick spray si sunt multumita de ele

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM