Review: Spumă de curățare și cremă hidratantă Bioearth

by - sâmbătă, octombrie 22, 2011

Hey,

Mi-ați propus în multe rânduri să scriu despre Spuma demachiantă și de curățare bio cu aloe și gălbenele, despre care am declarat că a devenit preferatul meu. Iată că azi m-am și conformat :) În plus, voi da câteva detalii și despre Crema hidratantă activă cu aloe vera.
Căutând mai multe impresii despre produse am dat peste mai multe bloguri ale unor italience care erau super încântate de aceste produse. Așa că m-am relaxat și am început să le folosesc cu optimism.


Cum se prezintă Spuma de curățare Bioearth?


Se prezintă ca fiind o spumă delicată demachiantă, potrivită pentru toate tipurile de ten, promițând să îndepărteze  machiajul și impuritățile fără a afecta filmul hidrolipidic al pielii. Conține acizi din fructe care stimulează regenerarea la nivel celular, lăsând un ten catifelat. Cantitate - 200 ml.


Puncte tari

  • spuma este foarte fină și delicată, un adevărat răsfăț pentru ten. O folosesc de multe ori și cu Cleansing and Polishing de la Sigma.
  • curăță tenul eficient, un adevărat ajutor după demachierea propriu-zisă
  • nu usucă deloc tenul. Eu o folosesc atât dimineața, cât și seara
  • produsul este bine formulat din punct de vedere al ingredientelor (ingrediente bune și foarte bune)
  • pompița dozează foarte bine produsul. Nu este nevoie de mult produs pentru o aplicare. O folosesc de aproape 2 luni și nu am consumat nici măcar jumătate :)
  • lasă tenul curat, catifelat și luminos
  • mirosul e foarte plăcut, însă nu puternic

Puncte slabe

  • după folosire am senzația de ten puțin lipicios. Oricum nu e o mare problemă, pentru că după orice curățare, clătesc cu apă sau folosesc loțiunea tonică.


Cum se prezintă Crema hidratantă Bioearth?

O cremă hidratantă pe bază de aloe vera, uleiuri vegetale și vitamine pentru toate tipurile de ten. Hidratează tenul și îi conferă un aspect sănătos. 


Nu voi scrie despre ea cu puncte tari și slabe pentru că nu pot spune decât că își face treaba așa cum promite. Este hidratantă, perfectă pentru sezonul rece și o bună bază de machiaj. Are o consistență puțin densă, însă nu încarcă tenul și nici nu sporește sebumul. Este foarte spornică, la fel ca spuma de curățare.. o cantitate mică este suficientă pentru tot tenul.


Ingredientele sunt bune și foarte bune, deci și crema e bine formulată. Merge mână-n mână cu spuma de curățare din aceeași gamă. 


Concluzii..

Îmi plac în general produsele cu aloe vera, iar acestea mi s-au potrivit la fix. Spuma de curățare e favorita mea. În plus, ideea de bio e destul de plăcută, nu? Îmi place senzația de ten luminos, hidratat și catifelat, iar aceste produse mă răsfață din plin.

Voi ați încercat vreodată produse Bioearth? Ce părere aveți despre ele? V-au muțumit? Doriți să le încercați?

*Puteți beneficia de reduceri de 15% pe site-ul orchideablu.ro dacă introduceți codul MIURI la comanda voastră! 

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

4 comentarii

  1. Inca mai am din demachiantul Liz Earle si vreo 2 spume Boots, insa sper sa-mi amintesc de spuma asta cand raman fara.

    RăspundețiȘtergere
  2. hah, ce ingrediente bune are crema asta.. in sfarsit una fara prea multe sintetice in compozitie

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca e o foarte buna alternativa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. daaaa, asta imi place si mie :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM