Preferatele lunii ianuarie

by - vineri, februarie 07, 2014

Când mi-a revenit cu adevărat cheful de a scrie, m-au lăsat acumulatorii, așa că am senzația că soarta îmi joacă feste :)) Norocul meu este că mai aveam câteva poze în aparat, deci nu mă prezint așa cu temele chiar nefăcute.

Nu ne-am auzit încă în anul ăsta. La mulți ani! Eu mi-am petrecut sărbătorile super răcită, nici n-am simțit magia la câte pastile am băgat în mine. Apoi, am o perioadă atât de aglomerată la servici, încât mă pun la somn odată cu găinile :)) Well, trecem și peste asta. 

În orice caz, în ianuarie am făcut cunoștință cu multe produse noi, însă nu m-am hotărât dacă sunt preferatele mele, așa că le mai amân. Până atunci, iată ce am preferat și am folosit obsesiv:


Dacă vă plac aromele de iarnă, ar fi păcat să nu încercați Fairy City Lights de la Oriflame și spray-ul de corp cu miros de portocale și scorțișoară. Sunt yummy ambele!


N-am fost niciodată fan al produselor Nivea, însă am ajuns să le folosesc pe acestea datorită review-urilor din blogosferă. Nu-mi pare rău, chiar îmi plac mult și le recomand. Demachiantul bifazic îmi place mai mult decât cele de la Balea sau Farmec.


Poate că unele din voi ați avut ceva ratări în privința cometicelor de pe Romwe, însă eu am dat mai mult de produse bune de folosit. Pudra de față a devenit preferata mea, împreună cu pensula Ecotools (care e posibil să fie fake). Pensula e demențială. Dacă așa se comportă un fake, atunci cunt curioasă despre original și mai tare :D

Celelalte preferate ale mele care n-au mai apucat a fi pozate sunt:

faves of the month





Mascara The Falsies Flare e preferata mea all time. Cei de la Maybelline nu prea m-au dezamagit în privința rimelurilor, dar ăsta e numărul 1 până acum. 

Paleta Sleek Oh So Special a apărut de multe ori în preferatele lunii, tocmai pentru versatilitatea sa. Sunt sigură că e preferata multora dintre noi.

Gelurile de duș de la Yves Rocher sunt demențiale, iar în ianuarie l-am folosit mult, mult pe cel cu boabe de cafea. Mai aștept o comandă YR, așa că refac stocul și cu unul cu ceai verde de care sunt chiar curioasă.

Ugg-urile Aukoala au fost cele mai bune prietene ale mele iarna asta. Și încă sunt. Călduroase, comfortabile și necomplicate. Cea mai bună alegere pentru mine.


Voi ce preferate ați avut în ianuarie? Avem preferate comune? 

Nu v-am spus niciodată în mod oficial că am și eu cont de instagram, așa că dacă vreți să ne întâlnim și pe acolo add me @miurii 


PS: Anca n-are mere, are blogsale! Aruncați un ochi aici, poate găsiți ceva pe gustul vostru. Iar eu am un giveaway pe facebook. Reguli simple :) Aici

Gânduri bune și pupici,
Miuri

You May Also Like

2 comentarii

  1. La mulţi ani! Să te bucuri de-un 2014 minunat! :-)
    Gelul de duş de la YR e un preferat comun! ♥

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM