My first post

by - miercuri, noiembrie 17, 2010

Hello, numele meu este Mirela și mi-a luat ceva timp până să mă conving să-mi fac un blog. De ce? Pentru că în primul rând sunt un antitalent la scris și pentru că nu știam cum o să mă descurc cu o platformă de blogger. Așa că mi-am luat inima în dinți și am început să-l fac. Pentru cele care sunt în dubii așa cum am fost eu le dau un pont: aici găsiți cam tot ce trebuie pentru a vă personaliza blogul și a înțelege ce aveți pe el.

Despre ce o să fie acest blog? În general despre beauty. Sunt multe fete talentate în blogosferă și de la care avem ce învăâa, dar m-am gândit că acest lucru este un prilej atât pentru mine cât și pentru voi de a avea acces la cât mai multe informații.

O să încerc să fac review-uri cât mai pertinente despre produse pe care le folosesc sau le-am folosit și o să vin și cu sfaturi în măsura în care vi le pot da.

Și ca să nu uit.. sunt deschisă la opinii de orice fel așa că nu vă sfiiți să-mi scrieți sau să comentați postările.
În finalul acestui post sper să aveți răbdare cu mine pentru că încă am de învățat despre toată treaba asta cu bloggăreala și sper că o să găsiți pe acest blog atât informații, cât și o prietenă care să vină cu sfaturi atunci când aveți nevoie :)

You May Also Like

10 comentarii

INSTAGRAM